Drepturile persoanei vizate sunt prevăzute de Capitolul III din Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm
Colectăm datele cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Primim informații de la dumneavoastră astfel:

Cand folositi butonul “CONTACTEAZA-NE” sau “SCRIE-NE” de pe site-ul drinksandmore.ro, sau atunci cand completati formulare de cereri oferta sau formulare de contact de pe site, cat si prin intermediul altor mijloace de comunicare digitale.

Fara a ne limita la acestea, datele colectate pot fi:
Adresa de e-mail, nume, prenume, nume companie, geolocatie si alte informatii care ne ajuta sa imbunatatim serviciile si produsele oferite catre clientii nostri.


Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării datelor:


Prestarea serviciilor DRINKS BOUTIQUE SRL în beneficiul dumneavoastră.
Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

Pentru Marketing
Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite, prin canale de comunicare electronică (e-mail/SMS), newsletter generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat sau ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale asemănătoare, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dumneavoastră, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dumneavoastră de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dumneavoastră, și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dumneavoastră  și nu vă afectează similar într-o măsura semnificativa.
Cum protejăm securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal
Ne angajam să asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Păstram datele dumneavoastră  cu caracter personal pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare și asigurând redundanta stocării.

În ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe parți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.